Kicsit még korai, de Karácsonyra ki mit főz?
hát nem tudom mennyire olcsó
mi ragu levest csinálunk
hortobágyi húsos palacsinta krumplisalátával
és zserbó(diópótlóból)..
- tegnap vettem egy darab egybe-tarját (malacból) majd egészben, vagy felszelve készítem-e el, (sütöm) még nem tudom. Valószínű hogy felszelem, mert akkor minimum kétféle kaja is készülhet belőle, és nem kell szemeznem egy nagy db. egybesülttel.
- Húsleves zöldborsóval, csigával biztosan lesz
- Van még sütnivaló kacsám a fagyóban,ahhoz ajánlott valaki a napokban narancsos sült almát.
(Tegnap kérdeztem, hogy hétvégre mit kellene főzni, akkor kaptam a receptet, ha akarod, ide-rakom neked a linket amiben megtalálod.)
- Azt hiszem, veszek sütnivaló hurkát-kolbászt is a sült mellé, a karácsony a disznótoros nélkül nem múlhat el. Mellé egy kis párolt káposzta hordós aprókáposztából szokott lenni.
- Süti csak mértékkel (a kilók miatt) egy kis sós-sajtos pogi, beigli, mákos-diós, és azt hiszem ez már több, mint két hétre is elég lesz. Januárban csak maradékot fogok enni.
Ezt szeretném megcsinálni valami olcsó csirkéből, szerintem fincsi lehet, a héten tette fel a linket valaki ide. Rögtön rácsaptam.
De ha töltött káposztát készítel, a darálthús mellé a rizst te adagolod, egy kicsit tudsz vele spórolni. Azonkívül a hordós káposzta is viszonylag olcsó.
Vagy készíthetsz stefániát, a közepébe tett főtt tojásokkal is "has telik". Mellé valami krumpli-köret, vagy éppen rizi-bizi, hasonló is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!