Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal most vagyunk...

A barátommal most vagyunk együtt lassan 3 hónapja és azt kérte tőlem karácsonyra hogy együtt legyünk, vagyis hogy lefeküdjünk. Szerintetek nem korai és megadjam neki?

Figyelt kérdés
Ő 17 éves és azt nem tudom hogy volt e már csajjal de én 15 vagyok és még szűz, de ő ezt tudja is. Azt mondta hogy aanyira szeret hogy ő akarja elvenni a ...., és mivel itt karácsony mindjárt.... az alkalom is meglenne hozzá , de végülis ha szeretjük egymást akkor miért ne ?? Csak hát nem is tudom egy picit félek hogy ha megtesszük akkor nehogy utánna lekoptasson vagy valami , mert félig-meddig anyai ágon egy picit cigány, vagyis az anyukája is csak félig cigány vagyis ő olyan negyedesen... de ha szeret akkor nem hagy el ez után sem ugye???
2011. dec. 19. 15:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
és csak karacsonykor lehet szexelni? :DD
2011. dec. 19. 15:25
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
és milyen kapcsolat az, ha azon megy a " vita ", h ennyire meg annyira cigány?
2011. dec. 19. 15:25
 3/25 A kérdező kommentje:
hát nem csa akkor , csak ő ezt kérte ... :D
2011. dec. 19. 15:26
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerelemnél nem számít a vérvonal,lehet az afroamerikai is csak szerelem legyen,de szerintem még ráérsz te azzal!
2011. dec. 19. 15:26
 5/25 anonim ***** válasza:
82%

Ha ennyi kétség, félelem van benned, akkor NE tedd meg!!!

Ha igazán szeret, akkor bármeddig vár Rád! Az én barátom 1 ÉVET várt, pedig 18 éves volt, mikor összejöttünk (4 éve vagyunk együtt), van olyan barátnőm, akire 2 ÉVET várt a barátja, és már több, mint 5 éve együtt vannak...

Az írásodból látszik, hogy nem bízol benne, félsz, hogy elhagy, hogy csak ki akar használni. Amíg így érzel, addig NE TEDD MEG!!!

Az egy dolog, hogy szeretitek egymást, de ha benned egy cseppnyi félelem is van, pláne ha efféle, hogy esetleg utána elhagy, akkor NEM fogod élvezni, NEM lesz jó, és bánni fogod, hogy megtörtént.

Ahogy már írtam: ha szeret a srác, akkor vár Rád akármennyit, ha pedig nem szeret igazán, és emiatt elhagy, akkor nem érdemelt meg.

21/L

2011. dec. 19. 15:27
 6/25 A kérdező kommentje:
nem vitázunl semmmint és engem egyáltalán nem zavar még ha 100 % ban cigány lenne és ugyan ilyen rendes lenne mint most csak azért kiirtam hogy teljes legyen a kérdés
 7/25 anonim ***** válasza:
Amíg kétségeid vannak vele kapcsolatban, szerintem ne tedd meg. De ezt neked kell eldöntened, ha megbízol benne és legyőzted a félelmedet a szexszel kapcsolatban, akkor tedd meg.
 8/25 anonim ***** válasza:
ha nem lényeg akkor minek irtad bele a kérdésbe? nem ettől lesz teljes a kérdés.. :D
 9/25 A kérdező kommentje:
oké köszi
2011. dec. 19. 15:28
 10/25 anonim ***** válasza:

nem fogom megítélni abból, hogy valahányad részt cigány... (ha összejöttél vele akkor valószínűleg ez a viselkedésén nem mutatkozik) Nem érdemes ilyen alakmakkhoz a szüzesség elvesztését kötni szerintem.. akkor lenne esedékes amikor te úgy érzed, hogy fel vagy rá készülve és bízol is annyira benne, hogy nem fog elhagyni.

Ha ilyen kétségeid vannak vele kapcsolatban, hogy elhagy-e akkor én még nem javasolnám :) 18/F

2011. dec. 19. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!