A barátommal most vagyunk együtt lassan 3 hónapja és azt kérte tőlem karácsonyra hogy együtt legyünk, vagyis hogy lefeküdjünk. Szerintetek nem korai és megadjam neki?
Ha ennyi kétség, félelem van benned, akkor NE tedd meg!!!
Ha igazán szeret, akkor bármeddig vár Rád! Az én barátom 1 ÉVET várt, pedig 18 éves volt, mikor összejöttünk (4 éve vagyunk együtt), van olyan barátnőm, akire 2 ÉVET várt a barátja, és már több, mint 5 éve együtt vannak...
Az írásodból látszik, hogy nem bízol benne, félsz, hogy elhagy, hogy csak ki akar használni. Amíg így érzel, addig NE TEDD MEG!!!
Az egy dolog, hogy szeretitek egymást, de ha benned egy cseppnyi félelem is van, pláne ha efféle, hogy esetleg utána elhagy, akkor NEM fogod élvezni, NEM lesz jó, és bánni fogod, hogy megtörtént.
Ahogy már írtam: ha szeret a srác, akkor vár Rád akármennyit, ha pedig nem szeret igazán, és emiatt elhagy, akkor nem érdemelt meg.
21/L
nem fogom megítélni abból, hogy valahányad részt cigány... (ha összejöttél vele akkor valószínűleg ez a viselkedésén nem mutatkozik) Nem érdemes ilyen alakmakkhoz a szüzesség elvesztését kötni szerintem.. akkor lenne esedékes amikor te úgy érzed, hogy fel vagy rá készülve és bízol is annyira benne, hogy nem fog elhagyni.
Ha ilyen kétségeid vannak vele kapcsolatban, hogy elhagy-e akkor én még nem javasolnám :) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!