A barátommal most vagyunk együtt lassan 3 hónapja és azt kérte tőlem karácsonyra hogy együtt legyünk, vagyis hogy lefeküdjünk. Szerintetek nem korai és megadjam neki?
Figyelt kérdés
Ő 17 éves és azt nem tudom hogy volt e már csajjal de én 15 vagyok és még szűz, de ő ezt tudja is. Azt mondta hogy aanyira szeret hogy ő akarja elvenni a ...., és mivel itt karácsony mindjárt.... az alkalom is meglenne hozzá , de végülis ha szeretjük egymást akkor miért ne ?? Csak hát nem is tudom egy picit félek hogy ha megtesszük akkor nehogy utánna lekoptasson vagy valami , mert félig-meddig anyai ágon egy picit cigány, vagyis az anyukája is csak félig cigány vagyis ő olyan negyedesen... de ha szeret akkor nem hagy el ez után sem ugye???2011. dec. 19. 15:23
21/25 anonim válasza:
Szerintem három hónap után korai még, és 15 évesen is... Ha nem vagy biztos benne, semmiképp ne tedd meg. Miért nem tudod, hogy szűz-e még? Ha valóban őszinte lenne ez a dolog, akkor egy ilyet csak megosztana veled...Ez nem egy karácsonyi ajándék, ez egy életre szóló ajándék, ne siesd el. Egyébként pettingeltetek már? Érdemes lenne azzal kezdeni. :)
22/25 anonim válasza:
ne ajándékból tedd meg... csak akkor tedd meg ha te is szeretnéd! sztem a 3 hónap az korai így hogy 15 éves meg szűz vagy...
23/25 anonim válasza:
Ha megfordul benned hogy lekoppint, akkor még nem bízol benne eléggé. Én még várnék a helyedben :)
24/25 anonim válasza:
3 hónap még kevés ahhoz, hogy 15 évesen elveszítsd...
És mi az, hogy annyira szeret, hogy ő akarja elvenni??:O
Ez hülyeség!Azért mondta, hogy lefektessen és ennyi...Ha tényleg szeretne nem kérné ezt, hanem megvárná amíg te is akarod...
25/25 Jessypearl válasza:
Egyetértek, ez nem egy "karácsonyi ajándék", hanem ebből csak 1 van a Te egész életedre :) Elég fura ilyet időpontra kérni... Én biztos megnézném, mit tesz, ha elmondod, hogy még nem vagy kész rá, várjátok meg, amíg magától kialakul a dolog. Amikor teljes a bizalom, és az öröm, és érzed, hogy nagyon fontos vagy neki. Nincs hová sietned, nagyon fiatal vagy :) és sztem ő is, ha ilyet kér... Nem árt egy kis érettség ehhez, hogy igazán tudjátok értékelni. Én bizony próbára tenném. Ebből ismerszik meg valaki, hogy hogy reagál. :) és bízz magadban, az értékeidben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!