Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal most vagyunk...

A barátommal most vagyunk együtt lassan 3 hónapja és azt kérte tőlem karácsonyra hogy együtt legyünk, vagyis hogy lefeküdjünk. Szerintetek nem korai és megadjam neki?

Figyelt kérdés
Ő 17 éves és azt nem tudom hogy volt e már csajjal de én 15 vagyok és még szűz, de ő ezt tudja is. Azt mondta hogy aanyira szeret hogy ő akarja elvenni a ...., és mivel itt karácsony mindjárt.... az alkalom is meglenne hozzá , de végülis ha szeretjük egymást akkor miért ne ?? Csak hát nem is tudom egy picit félek hogy ha megtesszük akkor nehogy utánna lekoptasson vagy valami , mert félig-meddig anyai ágon egy picit cigány, vagyis az anyukája is csak félig cigány vagyis ő olyan negyedesen... de ha szeret akkor nem hagy el ez után sem ugye???
2011. dec. 19. 15:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:D
2011. dec. 19. 15:29
 12/25 anonim ***** válasza:
29%
én eleve cigánnyal nem kezdenék. ha van benne egy vonóval, akkor ugyanolyan, mint a többi. én még kivétellel nem találkoztam :) 21/L
2011. dec. 19. 15:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudod, volt-e már lánnyal, szóval mielőtt lefekszetek egymással, BESZÉLGESSETEK ezekről a dolgokról. Hamár eleget beszélgettetek, elkezdhetitek felfedezni egymás testét, pettingt, orális szex, mindent CSAK akkor, ha azt érzed, hogy akarod, és nem akkor, mikor a barátod bejelenti rá az igényét. Ha mindez megvan, és bízol benne, lefeküdhetsz vele. Ha ez most karácsonykor van, akkor most, ha jövő karácsonykor, akkor meg akkor... Meg különbenis, milyen duma, hogy ő AKARJA elvenni? Valami szűz fétise van?
2011. dec. 19. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
csak azok pontoztak le akik szintén cigányok... az ország hátán (és a magyarok hátán) élősködő tetves nép! szánalmas hogy lassan Cigányország leszünk nem Magyarország. pfej
2011. dec. 19. 15:55
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Te figyu, ez a dolog nem olyan, hogy "ezt kérem karácsonyra". Na meg persze, ő akarja elvenni. Én is szeretlek annyira, hogy én akarjam elvenni a szüzességed basszus. Gondolkodj már picit :)
2011. dec. 19. 15:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg aaaaannyira szeret, akkor tudomásul fogja venni, hogy te még korainak tartod.
2011. dec. 19. 15:57
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
nem vok cigány, és mégis lepontoztalak.. mondta szépen a kérdező is, h nem azokról van szó akikről te beszélsz..
2011. dec. 19. 15:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd meg semmiképpen.
2011. dec. 19. 16:02
 19/25 LadyLee ***** válasza:
Azt hiszem ez tipikusan az a szituáció, amikor nem lenne szabad vele lefeküdnöd. De a te döntésed. Én várnék még egy kicsit - mindaddig, amíg én is szeretném, és nincsenek aggályaim.
2011. dec. 19. 16:16
 20/25 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat ( de csak hogy ne kezdődjön el itt is az a rohadt cigányozás.... stb) mert ők teljesen becsületesek és a szülei is dolgoznak és a családja is
2011. dec. 19. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!