A fehér sózott szalonna "nyersen" fogyasztható?
Figyelt kérdés
nov. 14. 08:46
1/9 anonim válasza:
Fogyasztható. Én speciel csak főzéshez használom, de nagypapám kenyérrel és zöldséggel együtt nyersen nagyon szerette.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem füstölt. Fehér sózott.
nov. 14. 11:41
5/9 anonim válasza:
Persze. A só tartósító szer. Elvonja a vizet a szövetek közül. Én nem kedvelem, de nagyapám szokta enni hagymával (lila. poré) vagy paprika, paradicsommal.
7/9 anonim válasza:
Igen fogyasztható. Néha én is eszek. Nagyapám imádta, anyám meg mindig azt mondta neki, hogy "ez még röfög". 😂😂😂
9/9 anonim válasza:
Úgy hívják kenyérszalonna. 92 éves apukám, aki velünk lakik (én ápolom, le van bénulva fél oldalára és már kissé demens) nagyon imádja, elsősorban sütve. Mindig elmondja, ez vérévé válik benne.
Egészséges életmód, étkezés (fogyózás) jegyében, mi nemigen szoktunk enni belőle, ám mindig van itthon. Amikor apámnak sütöm, nem bírom megállni és falatokat bekapok belőle. Igen, sütés nélkül is ehető, nagyon finom! Sütve viszont mennyei! Múltkor még a szomszéd is bejelentkezett rá, mert nyitva volt mindkét bejárati ajtó beszélgetés miatt. 😏🤤 Olykor a rakott krumpli tetejére is teszünk egy szeletet. Sajnos kevesebbszer, mint szeretnénk. Amikor mégis, hát abból nem lehet elég nagy mennyiséget készíteni a családnak. 😏🤤
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!