Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen menüt készítenétek egy...

Milyen menüt készítenétek egy randira?

Figyelt kérdés
Leves, főétel, desszert
tegnapelőtt 10:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Amit az illető szeret
tegnapelőtt 11:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt kellene tudni, az illető mit NEM szeret vagy NEM ehet, utána, hogy kit szeret, te mennyire tudsz főzni, illetve hogy milyen alkalomról van szó.
tegnapelőtt 11:12
 3/25 anonim ***** válasza:
53%

Ha mindenevő én csirkéből készítenék levest meg a mellet kirántva vagy sajtos bundába valami körettel

Desszertnek meg Amerikai krémest

tegnapelőtt 11:14
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

Első kérdés, mit szeret?

Másik kérdés, te mit szeretsz?

Harmadik kérdés, mit tudsz főzni?

ÉN, rendelnék. Persze olyat, amit szeretünk, nem hashajtós, nem hagymás, ...

tegnapelőtt 11:19
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Ez nagyon attól függ, hogy ki mit szeret. Az én párom pl. nem annyira szereti az édességet, szóval bármennyire is szeretek sütiket, tortákat sütni (és a #3-as válaszoló által írt amerikai krémes is isteni) én valószínűleg fánkot sütnék neki, mert azért azt szereti.

Levesnek talán tárkonyos pulykaragut. Főételnek pedig vagy valami könnyű tésztaételt (imádja), vagy akár valami sajtos csirkemellet. De akár sütnék pizzát is.

Amúgy lehet itt fancy kajákat is csinálni, de fontos, hogy mit szeret a párod. Például én simán csinálnék valami egyszerű tésztaételt, lehet nem nagy kunszt, de szereti és az a lényeg.

tegnapelőtt 11:27
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint biztos nem csinálnék 3 fogást.
tegnapelőtt 11:40
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem kell három fogás, csak egy. Mennyire vagy otthon a konyhában? Vannak megkötések?
tegnapelőtt 11:47
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
Egytálételt csinálnék. Desszert helyett pedig sajttál (Boltból, profi helyről.) és hozzá illő borral, ami mellett a nappaliban is lehet beszélgetni.
tegnapelőtt 11:49
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Én olaszos menüt mindenképp.

Előételnek hidegtál, mozzarella és paradicsom, vagy bruschetta.

Főételnek tészta, pl. bolognai vagy arabbiata, persze lehet különlegesebb is. Nyilván a bolognait csak kíváló alapanyagokból, nem spar-os szószból.

Vagy akár egy négysajtos vagy pestos tészta, ha az illető vegetariánus.

Desszertnek pedig tiramisu.

tegnapelőtt 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:
28%

Mit értesz menü randi alatt?

Ha együtt főztök akkor azt amit megbeszéltek.

Ha csak te főzöl ő meg átjön kajálni az nekem nem randi, ne haragudj.

Amúgy leosztanám. Levest nem csinálnék, azzal egy pasi nem biztos, hogy jól lakik. De főétlet simán. Mondjuk valami baconbe tekert hús vagy ilyesmi. Desszertet meg csináljon ő. Ha kajás randi + nálunk vagyunk vegye ki ő is a részét szépen. Ha én mindent megfőzök abba hol a randi?

tegnapelőtt 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!