Kolozsvári szalonnát hogy készítenétek el körethez?
Figyelt kérdés
Rizst vagy krumplit tudok főzni, és kolozsvári szalonna van hozzá, de nincs ötletem hogyan süssem meg.nov. 23. 08:47
1/4 anonim válasza:
A Kolozsvári nem igazán sütni való. Nagyon sós és száraz lesz a végeredmény.
Ha mindenáron sütni akarod, főzd elő.
2/4 anonim válasza:
Tojás van otthon? Szeleteld fel vékonyan a szalonnát, a széleid vágd be, hogy ne pöndörödjön. Tapadásmentes serpenyőben süsd meg, és üsd rá a tojást. Ha nincs tojás, anélkül is jó. Sütőben is megsütheted a krumplival együtt, de csak a végén tedd rá, mikor a krumpli majdnem kész. Vagy süsd ji felkockázva, és keverd hozzá az előfőzött krumplit.
4/4 anonim válasza:
Krumplit süsd meg héjában
Kockázd fel a szalonnát, pirítsd meg. Rakd hozzá a karikára vágott krumplit, fokhagyma, egy kis erős pista. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!