Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítenétek darált...

Mit készítenétek darált pulykamellből?

Figyelt kérdés
Feltételezve, hogy idő, energia és minden hozzávaló adott.

jún. 15. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Talán fasírtot. Meglehetősen száraz és ízetlen hús, alaposan meg kell fűszerezni. Sütéskor érdemes szalonna vagy bacon szeletekkel beborítani. Rakottast is készíthetsz belőle, pörköltalapon párolva, erősen fűszerezve, akár valamilyen rakott zöldség vagy tészta.
jún. 15. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk lasagne-t.
jún. 15. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Semmit, a darált pulyka szerintem borzasztó rossz ízü.
jún. 15. 19:13
 4/7 Antiszociális lény ***** válasza:
88%

Ha szereted.. (én pl nem annyira) akkor gyakorlatilag bármit készíthetsz belőle, mint amit sima sertéshúsból vagy marhahúsból is. Még akár ilyen Fit hamburgert is.

De amivel én megpróbálkoznék az például:

Tárkonyos raguleves vagy valami hasonló ízvilágú és ahhoz húsgombócot csinálni belőle.

Rakott káposzta/Rakott cukkini/Rakott karfiol/Zöldbab

Fasírozott

Muszaka

Pásztorpite

Rakott darálthúsos tészta

stb..

Szóval lehet próbálkozni, de nyilván azért merőben más, mint a sertés meg a marha.

jún. 15. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Semmit, utálom a pulykát.
jún. 15. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Régen utáltam de megszerettem. Pl töltött paprika finom belőle. Vagy egy zöldfűszeres burger. Vagy rakott zöldbabba rétegezni. Vagy bolognai.
jún. 15. 21:53
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

végül paradicsomos töltött paprika lett főtt krumplival... és isteni finom lett :)

jún. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!