Darált marhát elég 15 percet sütni fehéredés után?
15 percet? :-D
megpiritod 5 percig oszt csö csa csölidö
Maximum pirítani szoktam, nem sütni .
Nem árt néha tisztában lenni a kifejezésekkel mielőtt lepontozol másokat .
Sütni sütőben szoktak, azt meg megnézem milyen étel lesz abból amibe beleteszel egy negyed órás sütőben sült darált húst...
Attól függ, melyik részét darálod le.
Pl. ahol nem esznek sertéshúst, és általánosan marhával készítik az ételeket, pl. egy töltött padlizsán, vagy rakott szerű ételek, stb, oda nyilván nem a legnemesebb részeket darálják le.
És 15 perc után még nyilván teljesen ehetetlen.
Kb. másfél óra párolás kell neki.
Ez az 5-6 percen agymenés teljesen irreális. Egy szegynek, lapockának, nyaknak, 5 perc az annyi, hogy észre se veszi, hogy elkezdtek vele csinálni valamit. Tipikus esete annak, mikor úgy válaszolnak emberek, hogy életükben nem dolgoztak ilyen alapanyagokkal. Vagy rágják az inakat rágógumi helyett, mint a cipőtalpat, mert "úgy nincs kiszáradva": :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!