Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Darált marhát elég 15 percet...

Darált marhát elég 15 percet sütni fehéredés után?

Figyelt kérdés
márc. 13. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Sütni 15 percet? Az alatt zizi lesz belőle…
márc. 13. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Meddig szoktátok?
márc. 13. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Amíg kicsi színt kap (5-6 perc), annyi böven elég, sem agyonsütni nem érdemes, mert csak kiszárad, sem külön fözni nem kell, mert értelmetlen
márc. 13. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
15 percet :DDDDD
márc. 13. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

15 percet? :-D

megpiritod 5 percig oszt csö csa csölidö

márc. 13. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Hát nemtom, én simán sütöm negyed órát, annál többet nem, de ha ti szeretitek a félig nyers mócsingokat…
márc. 13. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Maximum pirítani szoktam, nem sütni .

Nem árt néha tisztában lenni a kifejezésekkel mielőtt lepontozol másokat .

Sütni sütőben szoktak, azt meg megnézem milyen étel lesz abból amibe beleteszel egy negyed órás sütőben sült darált húst...

márc. 14. 01:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Attól függ, melyik részét darálod le.


Pl. ahol nem esznek sertéshúst, és általánosan marhával készítik az ételeket, pl. egy töltött padlizsán, vagy rakott szerű ételek, stb, oda nyilván nem a legnemesebb részeket darálják le.

És 15 perc után még nyilván teljesen ehetetlen.

Kb. másfél óra párolás kell neki.

Ez az 5-6 percen agymenés teljesen irreális. Egy szegynek, lapockának, nyaknak, 5 perc az annyi, hogy észre se veszi, hogy elkezdtek vele csinálni valamit. Tipikus esete annak, mikor úgy válaszolnak emberek, hogy életükben nem dolgoztak ilyen alapanyagokkal. Vagy rágják az inakat rágógumi helyett, mint a cipőtalpat, mert "úgy nincs kiszáradva": :D

márc. 14. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Igen bőven elég neki 15 perc.
márc. 14. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Attól is függ mennyi az a darált hús, nekem a másfél-két kilónak édeskevés az 5 perc, ahogy valaki fent írta. De amikor kifehéredett, utána már nem kell sütni, ez igaz.
márc. 14. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!