Az mit jelent, hogy a vajon fehéredésig párolom?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 11:44
1/8 anonim válasza:
Ameddig meg nem változik a színe fehérre. Azt nem írtad, hogy mit. De elég egyszerű felismerni a színváltozást.
3/8 A kérdező kommentje:
pulykamell
2015. aug. 2. 11:54
4/8 anonim válasza:
A nyers pulykamell rózsaszín,gondolom látod.Ha elkezded főzni,pirítani,akkor fehér lesz.De aki ennyit sem tud,az inkább ne főzzön.
5/8 anonim válasza:
Fehér lesz a színe, és megpuhul - fakanállal könnyen elvághatóak a darabok.
6/8 anonim válasza:
"De aki ennyit sem tud,az inkább ne főzzön."
Valahol el kell kezdeni a tanulást.
7/8 anonim válasza:
Nemcsak a pulyka, minden hús zsiradékon átforgatva kifehéredik. Ekkor le kell lefedni és hagyni, hogy pár perc alatt adja ki a saját levét. Ha ezt már elfőtte, utána kell némi vízzel pótolni és abban puhára párolni, majd visszasütni zsírjára és 1-2 percig még pirítani.
8/8 anonim válasza:
Melyik szó nem egyértelmű, a "vaj", a "fehér" vagy a "párolni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!