Lehet abból valami bajom ha a konzerv gombát nem párolom meg hanem csak a dobozból eszem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 21:47
1/8 anonim válasza:
Nézd meg, némelyik már főtt állapotban kerül a konzervbe.
2/8 anonim válasza:
Én is ettem így régen is és manapság is :)
Tudtommal semmi bajom nem lett tőle :)
3/8 anonim válasza:
tudtommal a gombát lehet nyersen is enni, úgyhogy nyugodtan.
4/8 anonim válasza:
Szerintem az a gomba már hőkezelt. Gondolom nincs benne tartósítószer, így tartósítják.
5/8 anonim válasza:
Hát ez engem is érdekelne!
én sose mertem úgy megenni, mindig megpároltam vagy megfőztem a konzerves gombát,
mindig az van bennem hogy nyersen mérgező, és ha megfőzöm vagy megpárolom akkor ehető.
6/8 anonim válasza:
Ha pl. melegszendvicset rendelsz valahol, ott is csak a dobozból rárakják a gombát és csak ráolvasztják a sajtot. Tehát az a gomba sem sül át. Semmi bajod nem lesz tőle.
7/8 anonim válasza:
Az ehető gombák nyersen is ehetőek semmi bajod nem lesz tőle.
(Ha meg "bolondgomba" akkor meg az sem segít ha péppé főzöd:-)
8/8 anonim válasza:
A legtöbb gombát nyersen is meg lehet enni (van olyan fajta, ami nyersen fogyasztva gyomor problémákat okozhat).
A konzerv gombák legtöbbje a szokásos csiperke gomba, ami nyersen is fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!