Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Konzerv fehér spárgával hogy...

Konzerv fehér spárgával hogy kell bánni?

Figyelt kérdés

Szereztem egy üveg fehér spárgát, amiből spárgás-zöldséges rizottót szeretnék csinálni.

Életemben nem csináltam még semmi spárgásat, se frissel, se üvegessel.


Mit kell vele csinálnom? Ezt is meg kell hámozni, majd előre főzni vagy már konyhakész? (Nem írja semmi..)

Van valami titka? Pl. jobban megkeményedik, mint a friss.. ilyenekre gondolok.


2011. szept. 18. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
ez teljesen kész.Öntsd le róla a vizet és csak az utolsó fél percben tedd a kajához- Épp hogy átmelegedjen.
2011. szept. 18. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem üveges spárgát, de nem hogy főzni nem kellett, hanem szinte szétesett annyira puha volt. Igy spárgakrémleves lett belőle. Lehet, hogy csak én választattam rossz minőségűt.
2011. szept. 18. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm!

(hát tényleg.. legközelebb inkább krémlevest csinálok belőle. a fejük már kivételkor pépes lett. :D)

2011. szept. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!