Hogyan öntsük ki a tejet a csavaros kupakos dobozból úgy hogy ne glugy-gluggyoljon?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:26
2/12 A kérdező kommentje:
5 napig kell funkcionáljon a doboz, lyukasztás nem jó.
2009. okt. 30. 23:30
3/12 anonim válasza:
mert mért baj az n olyan hangot ad ki?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem a hangja baj, hanem hogy fröcsköl.
2009. okt. 30. 23:34
5/12 anonim válasza:
lassan -.-" ennyi a trükkje. Úgy öntsd, hogy a levegő egyenletesen menjen a dobozba a tej mellett, ne pedig buborékokban.
6/12 anonim válasza:
A doboz mindkét oldalát vágd fel ugyanugy mint amikor felvágod megnyitásra... S akkor nem fog glugyolni:D:D
7/12 anonim válasza:
Utolsónak van igaza, yeah! :D
Én is van, hogy így csinálom, mert idegesítenek a szétfröcskölő cseppek. Hiába, precíz ember vagyok. :)
Ha könnyedén megy be a levegő a dobozba, miközben öntöd a tejet, nincs semmi gluggy-gluggy. Ezért kell a másik végén is megnyitni.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is lassan, hagyni kell a tej mellett "helyet", és akkor nem fog fröcskölni.
9/12 anonim válasza:
Egyszerű.
Csak fogsz egy kést és szurd bele a tetejébe, de ne nagyon, aztán fordítsd el, és máris nagy lyuk lesz, legalábbis ahhoz elég h ne glugy-gluggy-oljon:)
10/12 anonim válasza:
Vagy odahelyezed a száját az edény széléhez és óvatosan, lassan öntöd. Elvileg akkor nem gluggyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!