Szeretnék olyan "főtt" kaját, amit hidegen is lehet enni, és "dobozból". Ötletek? Egész nap úton leszek, és nem akarok szendvicsen élni.
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 17:53
1/11 anonim válasza:
Saláta, sült virslivel.
Rántott hús, fasírt, bármilyen hideg sült.
2/11 anonim válasza:
Lencsesaláta?
Megfőzöd sós, babérleveles vizben a lencsét és leszűröd. Összekevered apróra vágott hagymával, karikára vágott virslivel. Igy is finom, de tehetsz bele egy-két kanál tejfölt, majonézt, és mustárt.
3/11 anonim válasza:
Én gyerekkorom óta kizárólag hidegen eszem meg a sóskát, spenótot, paradicsomos káposztát, tökfőzeléket, tejbegrízt. Ezeket ajánlom. :)
4/11 anonim válasza:
rántotta
omlett
rántotthús
rántott zöldségek (gomba, karfiol, tartárral vagy majonézzel)
töltött húsok (töltött dagadó, csirkecomb, csirke)
fasírt
majonézes krumplisaláta
ecetes krumplisaláta
tésztasaláta
bulgur saláta
tojássaláta
krumplikrokett
zöldséges rizskrokett
töltött tojás
töltött sajt, sonkatekercs
szusi
na jó, nem mind főtt, de nem is szendvics
5/11 anonim válasza:
ja és én szeretem a petrezselymes krumplit is hidegen :D
6/11 anonim válasza:
Rakott kelkáposzta,Töltött csirkecomb
7/11 anonim válasza:
Én pl. imádom a bolognai spagettit hidegen (sajt nélkül rengeteg paradicsommal). :)
9/11 anonim válasza:
Nagyon jó még a csülökből (füstölt csülök ) készített kocsonya ,én főzök bele zöldségeket is. Meleg nyári napokon nagyon finom és laktató mert zsíros étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!