Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám nagyon rosz és hperakt...

A cicám nagyon rosz és hperaktiv. Nem lehet megsimogatni csak amikor kiveszem a dobozból utánna nemsoknak rá már ki akar ugrani a karomból. Állandóan harapdál csak játszani akkar. Ezt ki fogja nőni vagy ha nem akkor mit kell csinálni vele?

Figyelt kérdés
Nincs anyja az utcán találtam kb 1 hetesen azóta én etetem cumisüvegből.és már 34 napja van nálam
2011. szept. 29. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szép lassan majd meg fog békélni. Ilyenkor tanítgatná az anyja, hogy nem szabad mindig karmolni, harapni. Szegénynek ez a tanítás kimarad az életéből, de sok odafigyeléssel tudsz egy kezes cicát nevelni belőle. Fiú? Lány? Én ivartalanításra is elvinném majd őt a későbbiekben, ezáltal is nyugodtabbá teheted majd.
2011. szept. 29. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Fiú kiscica és köszi!
2011. szept. 29. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
most Te vagy az anyacica, mindent rajtad keresztül tanul meg.meg fog szelídülni, csak sokat kell vele foglalkozni,viszont nagyon fog hozzád ragaszkodni, még , ha most durván mutatja ki, akkor is Te vagy a mindene.
2011. szept. 29. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:
ok.köszi! :)
2011. szept. 29. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Jól mondták az előzőek, nemrég volt egy ilyen kérdés, ahol adtunk a kérdezőnek tanácsokat, olvasd el, hátha segít valami!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__2202409-mier..

És igen, ki fogja nőni :-)

2011. szept. 29. 16:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megnyugtatatok.igaz én hát ,,tapasztalt,,macskatartó vagyok a koromhoz képest sok macskám volt közülük 1 et ugyan igy neveltem ,és egyik sem volt enyire goromba.de mostmár okosabb lettem... :)
2011. szept. 29. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy nagyon fiatalon talált cicám. Én azt mondom, h dilis marad, mert nem kapták meg a megfelelő szocializációt, hiába neveled, mégse vagy anya macska, nem igaz? De ivartalanítás után kb fél évvel majd nyugodtabb lesz, ha meg eléri a két éves kort még nyugodtabb.
2011. szept. 30. 02:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jo lenne egy masik cica, amelyik megneveli! Ennek hianyaban rad harul ez a szerep. Ne engedd, hogy jatek kozben durvuljon! Van egyhatar, amit az anyja is "megtorol" :) Ha nagyon bedurvulna szerintem kicsit rangasd meg a grabancat, hogy erezze nem biztos, hogy jo az amit csinal. A szaladgalas kolyokmacska "betegseg":)) Ezert szeretjuk oket! Ahogy noni fog ugy csillapszik majd le. Jo cicazast!
2011. szept. 30. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :)
2011. szept. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!