Egy kismacskához mennyi idő után lehet biztosan hozzányúlni, megsimogatni?
3 és fél hete született kismacskánk, és kíváncsi lennék, hogy mikor simogathatom meg úgy hogy biztos legyek benne, hogy nem viszi el sehova az anyamacska.
Anyamacska egyébként nagyon nyugodt, aranyos jószág és imád engem én is őt :)
Igen, szokott ölben lenni, aludni az ölemben:) Én simizem a legtöbbet. Mi is segítettünk neki, amikor szült, én is ott voltam.. durva volt :D
Kb. 1,5 hetes volt a kicsi, amikor arrébb kellett rakni a dobozt, amiben voltak, mert útban volt. És másnapra az anyamacska elvitte a kicsit. Szerencsére rákövetkező napon megtaláltuk, egy picit arrébb volt, de a garázsban hagyta. Utána nem piszkáltuk. Aztán megint elvitte eggyel arrébb, de maradt a garázsba, átraktuk egy másik dobozba és most ott vannak azóta is. Én valamelyik nap csak egy ujjal a fejét simiztem meg a cicának, és nem vitte el..
Úgy szeretném már megputyurgatni, ölbe venni a kicsit, de félek hogy mi van ha most mégis elviszi?! Pénteken volt 3 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!