Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lehet, ha whiskyben...

Milyen lehet, ha whiskyben párolom meg a hust a sütöben?

Figyelt kérdés
sertéscombrol lenne szo :)

2012. júl. 5. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor ez egy részeges sertéscomb lesz...

Borral, sörrel párolás nem szokatlan, de a tömény alkohol

pillanatok alatt elpárolog a sütőben.

Próbáld ki, tudod a puding próbája, ha megeszik:))

2012. júl. 5. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
és ha kicsit felhigitanám vizzel?
2012. júl. 5. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Én már csinaltam Metaxaban pároltat,jo lett:-)

Elsozor csaka toméány alkoholt öntsd rá esetleg kicsit később vizet is.

2012. júl. 5. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
rendi.. köszii :)
2012. júl. 5. 13:19
 5/7 doboszoli ***** válasza:
Izgalmasnak tűnik, majd referálj az eredményről, kérlek!
2012. júl. 5. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább pácolnám benne olajjal és borssal együtt. Sütéskor pedig csak megsóznám.
2012. júl. 5. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
És kacsával vagy borjúval csinálnám inkább.
2012. júl. 5. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!