Ipari sütőben pizzát?
Egy ilyen légkeveréses elektromos ipari sütőben, lehetne olyan pizzákat készíteni, mint amilyet rendel az ember pizzériából?
Ha nem vesszük azokat a helyeket ahol kemencét használnak, akkor nyilván hasonló ipari sütőket/pizzasütőket használnak. És legtöbbször semmi extra nincs egy pizzán, csak nem lehet úgy megsütni mint ahogy ők csinálják.
Szóval az érdekelne, hogy ugyan olyan finom lesz ha ezzel sütőm? A tésztára értem és nem a feltétre.
Ugye egy sima sütőbe közel sem sül olyanra a pizza mint kéne, de ha olyasmi sütőt használok mint amit pizzériákban is?
Vagy mi a titka a dolognak?
Bár igaz a legolcsóbb fajta.
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy ilyen sütőbe lehetne e olyan pizzát sütni.
Óriási tévedés, az ipari sütő nem azért ipari, hogy lehessen benne pizzát sütni.
Nagy kapacitású, folyamatos, nagy igénybevételre van tervezve, ennyi.
De! A pizzát nem sütőbe sütik, hanem kemencében!
Lehet az elektromos, gázos, fa tüzeléses, mindegy, a lényeg, hogy pizzériától függően kb. 350-420 °C-os sül a pizza.
Ez a különbség egy a sütő, és a kemence között. Az egyik 280-300 °C-ig fűt, a másik 450-550 °C-ig.
Itt kezdődik egy pizzakemence:
Ezt csak az tudja megmondani, aki pont ilyenben sütött már.
én 20 éves gázsütőben sütöm, 20 perc alatt sül meg, és finomabb a tésztája mint a rendelt pizzáké. persze, egy csak egy maszek vélemény.
a fogyasztást is érdemes számolni, -20 pernyi gáz a sütőben, és 20 percnyi villanyáram egy ilyen paraméterű sütőben- között nagyságrendi különbség van a gáz javára.
Köszönöm! Elég húzós az ára ennek a sütőnek, de biztos nagyon tuti pizzákat lehet benne sütni.
Én a itthoni házi sütésű pizzákat nem szeretem annyira mint a rendeltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!