Hogy lehet eltávolítani a darált dió vagy darált mák avasságát?
Figyelt kérdés
jan. 10. 17:35
5/13 anonim válasza:
Sehogy, dobd ki az egészet. A jövöre nézve meg a diót tedd a fagyasztóba, ott jóval tovább eláll minden károsodás nélkül. Használat elött fél-egy órával kiszeded, olyan, mint frissen
7/13 anonim válasza:
Néhány hete hallottam a rádióban a nem darált mákkal kapcsolatban, hogy (bejgli készítéskor) a mákot felhasználás előtt 4-5 adag vízben "kimossák" a megfőzés előtt és akkor nem lesz csípős a bejgliben. Én ezt életemben először hallottam (78 év után) és bár engem ez már nem érint, de mindenesetre érdekes megoldásnak találtam. Mi lenne, ha a darált anyaggal kipróbálnád ? Nem tudom, hogy kémiailag micsoda a csípősséget okozó anyag, de ha esetleg a darált anyagból is kioldódik, akkor vesztenivalód nincs.
10/13 anonim válasza:
Ezzel nem lehet semmit kezdeni,kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!