Szerintetek ez a csoki jó vagy kuka?
Tegnap vettem egy kínaiban ahol mindig jó csokit fogtam ki és meglepett a kinézete, mert pont olyan mint egy nagyon régi csoki, kinézetre legalább is. Szagra és ízre normális de mégse merem tovább enni. Elvileg 2025-ig jó de mitől ilyen a kinézete? Többi Milka csokinál nem láttam ilyet, mind "fényes" felületű volt, ez pedig mint egy fakéreg. Mitől lehet ilyen? Te meg ennéd?
Kezdett megolvadni valamitől. Akár szàllítás közben, ha nem megfelelő hőmérsékleten szállították, akár raktározás, tárolás közben vagy meleg volt, vagy csak egy karton hozzáért valami meleghez és àtolvasztotta, akár a nap is süthetett rá...
De ha a csomagolása nem sérült, akkor nem valószínű, hogy baja lenne... Meg lehet azt enni.
Nekem is van ilyen csokim, lassan fogy, mivel megolvadt és visszaszilárdult már nem olyan finom :(
Kisboltban vettem, ahol nyáron nincs hűtés, így nem is csodálom.
Kiült a kakaóvaj.
Számomra az ilyen csoki veszít az ízéből, de meg lehet nyugodtan enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!