Szerintetek ez a csoki jó vagy kuka?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy kínaiban ahol mindig jó csokit fogtam ki és meglepett a kinézete, mert pont olyan mint egy nagyon régi csoki, kinézetre legalább is. Szagra és ízre normális de mégse merem tovább enni. Elvileg 2025-ig jó de mitől ilyen a kinézete? Többi Milka csokinál nem láttam ilyet, mind "fényes" felületű volt, ez pedig mint egy fakéreg. Mitől lehet ilyen? Te meg ennéd?
nov. 15. 04:12
11/21 anonim válasza:
Darabold bele tejbegrízbe/tejberizsbe.
12/21 anonim válasza:
Nana! Ebbe már valaki beleharapott. A falánk mindeneteket.
13/21 anonim válasza:
Most komolyan egy csokitol félsz? Megeszed, ki jön alul ennyi.
14/21 A kérdező kommentje:
13.Sehol nem írtam, hogy félek, én csak óvatos vagyok de látom itt bármibe bele kötnek az emberek. Nem szeretnék rossz vagy régi csokit és véletlenül sem rosszul lenni...
nov. 15. 15:02
15/21 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat, okosodtam most. :)
Azt hittem tényleg régi de akkor még jó bár így utólag érzem tényleg nincs valami kellems íze sajnos de ehető még.
nov. 15. 15:09
16/21 anonim válasza:
Írtad hogy nem MERED megenni, ami másképp azt jelenti, hogy félsz hogy bajod lehet tolem
18/21 anonim válasza:
Párszor megolvadt kicsit, semmi baja. Hidd el, az első falat után érezni, ha baja van, nem is fogod lenyelni azt sem. (Tapasztalat, egyszer találtunk egy ezer éves kindertojást, valahogy meg kellett próbálni, hogy jó-e még, nem volt.)
19/21 A kérdező kommentje:
16.Igen de túlzás azt mondtani, hogy félek. Mint írtam óvatos vagyok. Amúgy is minek tovább boncolgatni ezt. Ez csak egy csoki, szerintem vége ennek az eszmecserének. :)
nov. 15. 17:42
20/21 A kérdező kommentje:
18.Amúgy nem ettem meg de csak azért, mert fura íze volt. Nem romlott íz, csak nem kellemes. Egyébként epres volt.
nov. 15. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!