Kuktában hány percig főzöd a sárgarépát abban az esetben, amikor az nincs felvágva, csak meghámozva? Sós vízben.
Van olyan, aki répát kuktában főz?
Kukta nélkül is megfő max fél óra alatt.
A 66%-os pirosat nyomot, de hát mivel is indokolja?
Kérdező, mi a fenének kellene a zöldségeket kukában főzni? Ha nagyritkán kuktában készítek mondjuk húslevest, a marhát magában nyomás alatt szinte teljesen készre főzöm, és a zöldségeket már nyitva adom hozzá.
A mennyi ideigre nincs válasz, mert nem mindegy, hogy mennyire öreg, milyen méretű. Ha egy meghatározott példányt veszek, akkor nyilván valamivel hosszabb idő szükséges, mint ugyanazt kisebb darabokra vágva.
Ki kell kísérletezned, mert függ a kuktádtól, a tűzhelyed teljesítményétől és a sárgarépa fajtájától, a méretétől egyaránt.
Általában miután elérte a megfelelő nyomást, illetve a megfelelő hőmérsékletet, máris kikacsolhatod a gázt vagy áramot, és 2-3 perc múlva kész.
(15 perc alatt péppéfő fő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!