Ez hogy volt, mi történt, mitől lett jobb íze? Pár nappal ezelőtt főztem sárgarépát. Hámozva, feldarabolva megfőztem. Főzés után úgy éreztem az ízén, hogy romlott, savanyú volt, de végül nem dobtam ki, hanem lefagyasztottam.
Ma kivettem a fagyasztóból, megettem és nagyon finom volt, egyáltalán nem volt savanyú vagy romlott ízű. Sőt, finomabb volt, mint máskor!
Mi történt?! Hogy lehet ez?!
Romlottra foztél egy sárgarépát?
Azt hogy?
A többi szerintem csak placebo.
#1. Olvasd el figyelmesen.
Azóta vki azt mondta, hogy lehet, hogy a fagyasztás hatására a keményítő rezisztenssé válik, azért lehetett ez.
Vannak, akiknek ezért fagyasztva ajánlott fogyasztani a kenyeret. Mármint lefagyasztani, aztán nem tudom, hogy csak hagyni kiolvadni vagy pirítósként.
Mindenesetre nekem annyira bejött, hogy most 3 adag egyebet fogok lefagyasztani és azokat tesztelem. 😃😀😄
Hátha azok is finomabbak fagyasztás után.
Próbáld ki te is. 🙂
Az ismerősöm innen szedte az infót:
Azóta már kipróbáltam teljes kiőrlésű lisztből készült főtt tésztával, káposztás tésztával, főtt krumplival is. Nagyon bejön! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!