Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez hogy volt, mi történt,...

Ez hogy volt, mi történt, mitől lett jobb íze? Pár nappal ezelőtt főztem sárgarépát. Hámozva, feldarabolva megfőztem. Főzés után úgy éreztem az ízén, hogy romlott, savanyú volt, de végül nem dobtam ki, hanem lefagyasztottam.

Figyelt kérdés

Ma kivettem a fagyasztóból, megettem és nagyon finom volt, egyáltalán nem volt savanyú vagy romlott ízű. Sőt, finomabb volt, mint máskor!


Mi történt?! Hogy lehet ez?!



aug. 26. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Romlottra foztél egy sárgarépát?

Azt hogy?

A többi szerintem csak placebo.

aug. 27. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

#1. Olvasd el figyelmesen.


Azóta vki azt mondta, hogy lehet, hogy a fagyasztás hatására a keményítő rezisztenssé válik, azért lehetett ez.

Vannak, akiknek ezért fagyasztva ajánlott fogyasztani a kenyeret. Mármint lefagyasztani, aztán nem tudom, hogy csak hagyni kiolvadni vagy pirítósként.


Mindenesetre nekem annyira bejött, hogy most 3 adag egyebet fogok lefagyasztani és azokat tesztelem. 😃😀😄

Hátha azok is finomabbak fagyasztás után.


Próbáld ki te is. 🙂

aug. 27. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, szerintem azok is sokkal jobbak így.
aug. 29. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Az ismerősöm innen szedte az infót:


[link]


Azóta már kipróbáltam teljes kiőrlésű lisztből készült főtt tésztával, káposztás tésztával, főtt krumplival is. Nagyon bejön! 😀

aug. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!