Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Étkezési szójababból milyen...

Étkezési szójababból milyen ételeket, vagy élelmiszert lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan érdekelne, ami azért ehető, viszonylag finom. De a cél, hogy nagyon olcsó, és fehérjedús ételt csináljak. Ugyanis kapható 0,5 kg-os kiszerelésű egész szemes szójabab, 350 ft-os áron. Amiből sokat meg lehet venni. Ezért érdekel, hogy hogy lehet feldolgozni házilag. Például tofut, szójatejet, ilyesmiket. Bár tudom, hogy nem túl egészséges, főleg nagyobb mennyiségben, és hosszú távon, pláne ha génmódosított szójáról beszélünk. De én megkockáztatom, meg amúgy se ennék mindig szóját. Feldolgozottat, kockát, granulátumot már ettem, és semmi gondom nem volt az ízével.

nov. 14. 01:26
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
google
nov. 14. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Amint Hofi mondta annak idején a "modern" étkezésről: Szója pörkölt, szója fasírt, szója nővérkének mert mindjárt befosok.😀
nov. 14. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Mennyire primitív “”poén””….. 🙄

nov. 14. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Lehet. Annak ellenére abban az időben az ország egyik legjobb humoristájának tartották. Tudom akkor még "primitívek" voltak az emberek is.🫢
nov. 14. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
27%

Tudom hogy nagyon sztárolták, szomorúnak is tartom.

nov. 14. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!