Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Régen (vagy 4o évvel ezelőtt)...

Régen (vagy 4o évvel ezelőtt) a boltokban is ropogós héju zsemléket árultak. Mi volt a titok?

Figyelt kérdés

#ropogós héju zsemle
nov. 15. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Ki voltak száradva.
nov. 15. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Friss zsömlét kaptál.
nov. 15. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Volt benne cucc, ma már kispórolják. Egyél ma egy sajtot… valami brozalom, vagy szalámit… vagy a mirelit hal amiben van valamilyen sajt vagy más krém…az se az igazi már.
nov. 15. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Hogy nem vízzel készült, hanem tejjel.
nov. 15. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
A kenyér héja is ropogósabb volt.
nov. 16. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én manapság is ropogósat kapok. A titok annyi, hogy frissen kell vásárolni. Amikor kirakják a sütőből vagy kicsivel utána.
nov. 17. 03:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Kevesebb adalék volt benne, viszont rendes liszt az több. Jelenleg takarmány minőségű olcsó búzából készül az árverseny miatt, régen magas sikértartalmú lisztet használtak, attól volt foszlós is.
nov. 19. 06:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!