Régen (vagy 4o évvel ezelőtt) a boltokban is ropogós héju zsemléket árultak. Mi volt a titok?
Figyelt kérdés
#ropogós héju zsemle
nov. 15. 15:50
3/7 anonim válasza:
Volt benne cucc, ma már kispórolják. Egyél ma egy sajtot… valami brozalom, vagy szalámit… vagy a mirelit hal amiben van valamilyen sajt vagy más krém…az se az igazi már.
4/7 anonim válasza:
Hogy nem vízzel készült, hanem tejjel.
6/7 anonim válasza:
Én manapság is ropogósat kapok. A titok annyi, hogy frissen kell vásárolni. Amikor kirakják a sütőből vagy kicsivel utána.
7/7 anonim válasza:
Kevesebb adalék volt benne, viszont rendes liszt az több. Jelenleg takarmány minőségű olcsó búzából készül az árverseny miatt, régen magas sikértartalmú lisztet használtak, attól volt foszlós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!