Mi a jó piskóta titka?
Figyelt kérdés
Mindig összeesik a piskótám, pedig már rengeteg mindent kipróbáltam.2019. dec. 6. 18:14
2/6 anonim válasza:
Sok tojásos receptet keress. Jól fel kell verni kemény habbá.
3/6 anonim válasza:
Ne nyisd ki,csak ha megsült. Ne nyitogasd! Először a fehérje cukorral. Felvered. Aztán a sárga. Versz még rajta. A végén a többi. Be a sütőbe. Asszem 20 perc? Nem biztos!
4/6 anonim válasza:
Recept, ahogy én tanultam: ahány tojás, annyi ek. cukor és annyi ek. liszt.
A tojást kétfelé venni, a fehérjéből olyan kemény habot verni, hogy ha felfordítod az edényt, meg se mozduljon!
Először a sárgáját kavarom habosra a cukorral, majd óvatosan két-három kanalanként bele a lisztet, és a végén nagyon óvatosan belekavarni a habot.
Miután bedugtad az előre felforrósított sütőbe, vedd vissza kb. közepes hőfokra és 20 percig ne nyisd ki!! az ajtaját. Akkor csinálsz egy tűpróbát, ha kell, még néhány percre visszadugod. Jó lesz!
5/6 anonim válasza:
fehérje+cukor.
ebbe a sárgája.
Aztán kézzel (kézi habverő, valami gyengéd eszköz) gyengéden a liszt. csak forgatni kell, csapkodni nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!