Kemény lett a tiramisum. Fog ez puhulni?
Igen, meg fog puhulni, csak több idő kell ennek a hagyományos "babapiskóta alakú" sima felületű babapiskótának.
Ami hamarabb puhul, az több gyártónak is van, cukrozott felületű, és egyenes, (nem szélesedik a vége) direkt tirához, hogy jól összerakható legyen. Pl bonomi cukrozott babapiskóta.
Hamarabb puhul, viszont a kávéba mártogatást sokkal gyorsabban, ügyesebben kell végezni, mert hamar nagy mennyiséget vesz fel, és könnyen szétázik.
Gondolj bele kérdező, hogy a sima háztartási keksz is ropogós, amikor kinyitod a zacskót, utána akárhogy pátyolgatod, eltűnik a ropogóssága és felpuhul, csupán attól, hogy levegő éri.
Akkor egy babapiskóta, ami egész éjjel áll egy krémben, plusz mártva lett rumos kávéba, képtelenség, hogy ne puhuljon meg!
Majd holnap írd meg az eredményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!