SOS! A mézes lapból kifelejtettem a szódabikarbónát! Így is meg fog puhulni, vagy süssek másikat? 20 éve sütök, de ilyet még nem tettem.
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 11:13
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy megpuhul. A szódabikarbóna nem a puhítás miatt van benne, hanem térfogatnövelés, állagjavítás okán. Tehát míg szódabikarbónával vastagabb és "buborékosabb" lesz a tészta, anélkül vékonyabb, tömörebb. Semmi gond! Finom lesz attól még!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,én is ebben bízok. Csak valami olyan rémlik,valamikor régen hallottam,hogy a mézes lap attól puhul meg.De belegondolva,a linzerben sincs,mégis puha lesz.
2013. máj. 15. 11:35
3/4 anonim válasza:
Én is jártam már így, tiszta ideg voltam, hogy mi lesz. az egyik lap el is törött pár darabra, de összeraktam, és az lett a töltésnél a legalsó. a krémtől szépen megpuhult, de tényleg nem lett olyan könnyed, mint szódabikarbónával.
Mondjuk a sütifalók észre sem vették, hogy nem az igazi, én meg hallgattam a bakimról :)
4/4 A kérdező kommentje:
Végül újat sütöttem,mert ajándékba lett.A bibis is megpuhult,de öreg,rágós lett.
2013. máj. 16. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!