Meg fog puhulni a babapiskótakorong ha a tortaformába teszem és rá a még éppen folyékony, forró pudingot öntöm, hogy így szilárduljon meg?
Sütés nélküli torta lenne a cél, mert nem értek a piskótasütéshez.
Van 1 csomag kis kerek babapiskóta, az lenne a tésztája és csokipudinggal leönteném, ami remélhetőleg ha megszilárdul (éjszakára hűtőben lenne) akkor megtartaná a kerek formát akkor is ha levesem róla a tortaformát.
Azt viszont nem tudom, hogy ezek a ropogós, kemény kis korongok megpuhulnának e rendesen. Vagy előbb áztassam be tejbe? Vagy akkor már túl plöttyedt lenne?
Torta forma aljára elöször krémet tegyél majd a babapiskótákat. Mert csak az része puhul meg amit ért a krém.
Azt is megcsinálhatod ,hogy langyos tejbe megforgatod a piskótát akkor tuti megpuhul...
Igen, megpuhul, de egy éjszakát hagyd a hűtőben.
Én úgy szoktam csinálni, hogy egy réteg csokipudingra teszek félbetört babapiskótát, arra ráöntök egy réteg vaníliapudingot plusz a piskótát. Az egyes rétegekre egy kis darált diót szórok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!