Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csokoládéhoz a folyékony...

A csokoládéhoz a folyékony ételfesték jó?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
én belefosnék.
2014. jún. 28. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó, én egyszer csináltam fehércsokiból pirosat, akkor tettem még bele egy kanál keményítőt.
2014. jún. 28. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Kicsét félek tőle, hogy kilöki, nem keveredik vele, vagy ilyesmi.
2014. jún. 29. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, semmi olyasmi. Csak ne melegítsd túl sokáig, mert a fehér csoki furán olvad, ha túl meleg akkor visszaszilárdul (nem teljesen, de nem fog folyni).
2014. jún. 29. 00:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. jún. 29. 00:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!