Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a fondantom a folyékony...

Ha a fondantom a folyékony ételfesték miatt (szerintem emiatt) nem lett elég szilárd, akkor keményítő v porcukor belegyúrásával még használhatóvá tehetem?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Porcukrot tegyél hozzá. A keményítőtől rossz ízű lesz.
2011. szept. 13. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
ok köszi :-)
2011. szept. 13. 07:52

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!