Kristálycukor vagy porcukor?
Figyelt kérdés
Szerintetek ebbe a sütibe porcukor vagy kristálycukor kell? Nekem a por gyanúsabb, de minden recept sima cukrot ír.
2011. ápr. 18. 16:05
1/5 anonim válasza:
Én porcukorral készítem :)
Egy kis logikával rájöhetsz, miért... :)
2/5 anonim válasza:
A kristálycukor is jó hozzá, a langyos tejbe belerakod, kevergeted kicsit és felolvad. A lényeg, hogy ne maradjon szemcsés.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor megpróbálom a kristálycukrot felolvasztani, nincs kedvem most elmenni boltba. Ha az olvasztott margarinba rakom, úgy is jó? Abban hamarabb felolvadna.
2011. ápr. 18. 16:18
4/5 anonim válasza:
Második vagyok. Én a tejben szoktam feloldani a kristálycukrot. Picit legyen melegebb a tej és hamar felolvad.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2011. ápr. 18. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!