Nagyon elrontottam a vajas krémet, ha még forrón öntöttem hozzá a pudingot? (margarin+porcukor kikeverve és ehhez ment a főtt puding) Most eléggé hígnak tűnik. Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 16:06
1/7 anonim válasza:
sajnos az már nem lesz jó, esetleg kihűlve darált keksszel összegyúrni.
maga krém grízes és sütibe csúnya és élvezhetetlen lesz.
a botmixer sem megoldás, grízes, szemcsés marad.
ha van lehetőseéged csinálj másikat, bár tudom nem olcsó mulatság, és persze plusz fáradság.
sajnálom, hogy így jártál, ez m,ost fogd fel tanulópénzként.
üdv.
2/7 anonim válasza:
Próbáld gyorsan lehűteni (hűtő, fagyasztó), aztán habverővel keverd át, hátha.... a vajat elvileg el lehet majd keverni...
Az ízén valszeg sokat nem változtat, a selymessége fog kicsit csorbulni, de ettől még ehető lesz. Egy próbát megér.
Majd megírod mi lett vele?
3/7 A kérdező kommentje:
a krém nem grízes szerencsére (pedig már majdnem teljesen kihűlt) csak híg .... Folyamatosan kevergetem 10 percenként
2011. aug. 16. 16:23
4/7 A kérdező kommentje:
persze,megírom.
2011. aug. 16. 16:24
5/7 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy teszel hozzá étkezési keményítőt, majd pár órára tedd a hűtőbe, elvileg a vajnak és a pudingnak is meg kell kötni egy idő után ha lehül.
6/7 A kérdező kommentje:
Végül megkentem vele a sütit, de eléggé folyós lett és nem lehetett olyan vastagon kenni mint szerettem volna, de azt hiszem,szűk családban ez még elmegy :)
2011. aug. 16. 18:04
7/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy fini lett :) És a tanulság, hogy vajas krémhez ezentúl nem keverünk meleg (de még langyosat se!) cuccot :)
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!