Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől csapódhat ki a margarin?

Mitől csapódhat ki a margarin?

Figyelt kérdés

Csokikrémes tekercset sütöttünk , de valamiért kicsapódott a krémen a margarin. Mitől lehet ez? És , ha már kicsapódott rajta ,akkor mit tudunk vele kezdeni, vagy újat kell készíteni?

A válaszokat előre is köszi! :)


2011. szept. 3. 13:02
 1/2 anonim válasza:
Melegen lett belekeverve a margarin? attól kicsapódhatott.
2011. szept. 5. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
valószínűleg. Köszi! :)
2011. szept. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!