Tejmentes margarin = Liga?
Figyelt kérdés
1 éves babám tortájához kellene. Fokozott allergiaveszély miatt még nem eszik sem tojást, sem tejet, tejtermékeket, így fontos lenne, hogy ezektől mentes legyen. Köszönöm2011. szept. 8. 11:53
1/8 anonim válasza:
Minden margarin tejmentes, nem?
2/8 anonim válasza:
Úgy van, a margarin nem tejből készül.
3/8 anonim válasza:
tévedés, sajnos nem minden margarin tejmentes
pl a Ráma, Bertolli is tartalmaz tejsavóport, ami a tejérzékenyeknek tiltólistás
kedves kérdező, mikor a boltban vagy, nézd meg az összetevőket és ha pl tejsavót, tejfehérjét látsz az összetevők közt, akkor azt ne vedd meg
a Ligát nyugodtan veheted, azt tejérzékenyek is fogyaszthatják
4/8 anonim válasza:
Szia! Igen, a Liga tejmentes margarin. Mi is ilyet vettünk a fiamnak, ő sem ehet semmit, ami tartalmaz bármiyen tejszármazékot. Amúgy szörnyű íze van.
De ilyen még a Delma Light margarin is (ha étkezéshez kell)
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket!!!
2011. szept. 8. 15:12
6/8 anonim válasza:
Liga vagy waja, de a waja szerintem túl margarinos, a liga jobb.
7/8 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok, az én lányom is most volt egy éves és tejérzékeny, én piskótát csináltam, benne gesztenyés krémmel és almakompótos almával díszítettem. A liga vaj nálunk abszolút bevált.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 9. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!