Tényleg használható a Spar folyékony édesítőszer süteménysütéshez?
Figyelt kérdés
Az van ráírva, hogy sütés és főzésálló, de sok olyat olvastam, hogy kimegy az édes íz egyes édesítőknél. Valakinek tapasztalata?2014. máj. 23. 14:19
1/1 anonim válasza:
A sütemények többségében a cukor térfogat-tényező is. Folyékony édesítőszer semmiképpen sem jó a süteménybe. Van egy speciális kristályos édesítőszer, amit lehet használni sütéshez. Ehhez speciális receptek is vannak. A nevére sajnos nem emlékszem. Én is próbáltam, nem volt rossz, de nem is nyerő. Különben pedig nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!