SOS Mivel tudnám sűrűbbé varázsolni ezt a tortakrémet?
Van egy piskóta szerű toralapom, azt szeretném megtölteni krémmel.
Készítettem egyet a következőkből:
margarin, gesztenyemassza, turmixolt meggy, kakaó, porcukor
Kicsit folyós lett, pedig már hűtőben volt két órát.
Tejtermékeket nem használhatok.
Köszönöm a segítséget!
Szerintem a zselatin játzsik csak. Tejet nem tehet bele. A gubanc a meggy miatt van, ha egészben hagytad volna, jó lett volna.
Sima zselatin is jó, nem kell a tortás verzió ha nincs otthon. Egy kis vízben fel kell oldani 1-2 evőkanállal, és hozzákeverni a krémhez, visszatenni a hűtőbe.
Köszi, rizstej mehet, a puding azzal is finom.
Most szimpatikusnak tűnik, hogy az egészet felrottyantsam, mert akkor a margarin pöttyök szétolvadnának.
A torta holnapra lesz, tehát még van annyi időm, hogy kihűtsem újra.
Ezt fogom megpróbálni, és lehet hogy egész meggyeket is teszek bele még.
Köszönöm mindenkinek!
Ja és azért volt sos, mert szerettem, volna befejezni még mielőtt elhozom a gyerekeimet az oviból, de ez most nem lett meg... Sebaj.
(A gesztenyével nincs tapasztalatom, én nem szeretem, anyósom kedvence és hát neki lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!