Mit csináljak kacsamellből? Kb 1 kg csontosan de, nem fiatal hanem 2-3 éves kacsa melle hogy tudnék belőle puha husit varázsolni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 12:19
1/3 anonim válasza:
Csinálj belőle vadast. A párolólébe tegyél egy késhegynyi szódabikarbónát, attól megpuhul.
2/3 anonim válasza:
párold puhára, majd ha puha, süsd zsírjára. ha egy kicsit hűlt, csontozd ki, daráld le, nyomj utána 1-2 keménytojást. reszelj hozzá egy közepes fej hagymát, fűszerezd sóval, borssal, majorannával, egy kicsit a zsírjából is tegyél hozzá, majd annyi tejföllel lazítsd, hogy finom kenhető húspástétom legyen.
kis dobozokba téve fagyasztható is.
a hagymát finomra vágva a visszamaradt zsiradékon meg is lehet dinsztelni, úgy még finomabb.
3/3 anonim válasza:
* a nagy sietségben a mustár kimaradt. fontos bele, nagyon kellemes pikáns lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!