Hogyan lehet a sós palacsintatésztából édeset varázsolni?
Figyelt kérdés
Sós palacsintatésztát csináltam, de sok lett, és gondoltam, akkor csinálok belőle édeset is. Raktam bele fahéjas cukrot, vaníliás cukrot, és kristálycukrot, de kisütöttem így egyet, de még mindig nagyon érezhető a só rajta :( Mit tegyek hogy ne lehessen érezni?2012. nov. 12. 11:53
1/5 anonim válasza:
Ha ilyen mértékben megsóztad, akkor legjobb, ha csinálsz még egy adagot (kicsit, nehogy most az édes legyen sok), és összekevered azzal...
2/5 anonim válasza:
ha már ennyi mindent beleraktál, tényleg egy kis pótlás. egy tojás-liszttel kikeverve, utána kóstolás.de a sok cukortól, lehet, hogy ragadni fog.
3/5 anonim válasza:
kisütve fagyaszd le a becukrozott felesleges palacsintákat.
legközelebb kiengedve, felgöngyölve, majd csíkokra metélve, egy gyümölcsleves kiváló betétje lehet belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
sikerült megoldani,hogy ne legyen érezhető a só!
felhígítottam egy kis tejjel, lisztet, és tojást adtam még hozzá, és egy kevéske szódabikarbónát!
de az igaz, hogy így holnap délig süthetem a palacsintákat, olyan sok lett! :D
2012. nov. 12. 12:36
5/5 anonim válasza:
Sós tésztát keverek. Cukortól szerintem leragadna.
Többnyire tejet teszek bele, attól kap egy kis barnás színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!