Maradt paradicsommártásom. Hogyan tudok belőle bolognai spagetit varázsolni?
Figyelt kérdés
Az a bizonyos "nagyi" féle paradicsom mártásom maradt,amit főtt húsokhoz szoktunk enni.Kb.2 deciliternyi.
Már husi nincs hozzá,és arra gondoltam holnap bolognait csinálok. Hogyan csináljam? (ez a mártás elég édes)
2011. júl. 25. 18:27
1/4 anonim válasza:
sózd meg,+ fűszerezd.oregánó mindenképp legyen benne.süsd a darált husit serpenyőben amíg ki nem fehéredik,utána öntsd rá a szószt.kicsit hagyd még hadd rotyogjon és egy pár perc mulva már ehető és elvileg finom
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is így gondoltam,csak nem tudtam,hogy ilyen egyszerű. Hagyma nem kellene bele? Mert az nincs benne!És,ha igen,mikor tegyem bele? a hús alá?
2011. júl. 25. 18:42
3/4 anonim válasza:
ja oppá :D hagymát kevés olajon üvegesre a hús alá !
4/4 anonim válasza:
kicsi dinsztelt hagymára tedd a darálthúst, és kb 25 percig párold együtt. utana mehet a paradicsom és a fűszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!