Maradék brassóiból lehet valami "újdonságot" varázsolni holnap, hogy ne megint ugyanaz legyen?
Figyelt kérdés
pl. betenni a sütöbe és valamivel megbolondítani.2009. jún. 28. 18:38
1/9 anonim válasza:
Fagyaszd le! Egy hét múlva megint újdonság lesz!
2/9 anonim válasza:
Szerintem oszlasd szét tepsiben, öntsd le sűrűre kevert palacsinta tésztával / vagy besamell mártással (egyikkel sem próbáltam még, de nem lehet rossz), és szórj rá füstölt sajtot. Írj, ha esetleg kipróbáltad.
3/9 anonim válasza:
Párolj bele mirelit mexikói vegyeszöldséget, és ha nincs benne a sült krumpli, akkor köretnek főzzél hozzá rizst.
4/9 anonim válasza:
tortilla tölteléknek sem lehet rossz..
5/9 anonim válasza:
19:18-nak. Brassóit sült krumpli nélkül már nem brassóinak hívnánk :D szóval valószínűsítem, hogy az is van benne.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A 3. válaszólójé tetszett a legjobban. És tényleg nincs benne sültkrumpli, mert azt nem kavarom bele, csak mellé adom, de az elfogyott. csak a borsós husi maradt meg. :)
2009. jún. 28. 19:58
7/9 anonim válasza:
Akkor meg tetted volna hozz h nincs benne, mert nagyon nem volt egyértelmű így a kérdés.
8/9 A kérdező kommentje:
A többiek értették, és hasznos válaszokat adtak!
2009. jún. 28. 20:58
9/9 anonim válasza:
Húsos palacsintába is illik tölteléknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!