Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vaníliapudingból s margarinb...

A vaníliapudingból s margarinból álló tortakrémet lehet e hófehérré varázsolni ételfesték segítségével?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nem pudinggal, hanem fehér főtt krémmel keverid ki szép fehér lesz. fél liter tejben 5 púp.ek. lisztet kell addig főzni, míg az edény falától el nem válik.

ha teljesen kihűlt, akkor kell összekeverni a vajas krémmel.

2012. szept. 19. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A főzött krém= 3 kanál liszt+3 dl tejben megfőzve.(ezt kevered a cukros margarinos krémhez) Ilyet használok a mézes zserbóba és a mandulába(persze utóbbit mandulakivonattal zöldre színezek)


Tortához, ha a vaniliapudingot túl sárgának tartod, akkor lehet kapni tejszín ízű pudingport (oetker) Ennek az íze is finom és fehér színű is.


Én ételfestékben még csak sárgát, kéket, pirosat, zöldet láttam

2012. szept. 19. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az arány ugyanaz, amit én írtam... attól is függ mennyi krémet akarunk készíteni.
2012. szept. 19. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A liszt helyett én felerészben keményítőt használok, valójában a pudingpor is az. Így is szép fehér lesz a krém.
2012. szept. 19. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!