A vaníliapudingból s margarinból álló tortakrémet lehet e hófehérré varázsolni ételfesték segítségével?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 16:07
1/4 anonim válasza:
ha nem pudinggal, hanem fehér főtt krémmel keverid ki szép fehér lesz. fél liter tejben 5 púp.ek. lisztet kell addig főzni, míg az edény falától el nem válik.
ha teljesen kihűlt, akkor kell összekeverni a vajas krémmel.
2/4 anonim válasza:
A főzött krém= 3 kanál liszt+3 dl tejben megfőzve.(ezt kevered a cukros margarinos krémhez) Ilyet használok a mézes zserbóba és a mandulába(persze utóbbit mandulakivonattal zöldre színezek)
Tortához, ha a vaniliapudingot túl sárgának tartod, akkor lehet kapni tejszín ízű pudingport (oetker) Ennek az íze is finom és fehér színű is.
Én ételfestékben még csak sárgát, kéket, pirosat, zöldet láttam
3/4 anonim válasza:
Az arány ugyanaz, amit én írtam... attól is függ mennyi krémet akarunk készíteni.
4/4 anonim válasza:
A liszt helyett én felerészben keményítőt használok, valójában a pudingpor is az. Így is szép fehér lesz a krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!