A mézeskalács meg fog puhulni ha áll egy kicsit?
Figyelt kérdés
Vagy örökre olyan kemény marad, mint a kő?:-(2014. dec. 23. 06:59
1/9 anonim válasza:
rossz kategoria..
zárd ossze almaval vagy banannal. segiteni fog kicsit. de lehet a recept se volt az igazi. nekem egybol ehetok lettek. nem sutotted tul?
2/9 anonim válasza:
hát ha jól csináltad akkor visszapuhul. :) rakd nejlon szatyorba. :)
3/9 A kérdező kommentje:
a recept állítólag nagyon jó :-) de mivel ez volt életem első mézeskalácsa, sose lehet tudni :-))) már egy napja kész van, nejlonzacskóban van, de még mindig nagyon kemény.szilveszterre csak megpuhul :-)))
2014. dec. 23. 07:14
4/9 anonim válasza:
Tedd egy fém dobozba, és rakj mellé almát vagy pedig narancshéjat, attól állítólag megpuhul. :)
5/9 anonim válasza:
A nagyonjó nem definiálja, hogy milyen típusú, mert van olyan, amelyik kemény, mint a kő sütés után, majd 1 hét dobozban tárolás után viszont szépen megpuhul és van a rögtön puha, ami viszont ha nem rakod dobozba megkeményedik egy idő után, viszont az rögtön puha és szintén finom.
6/9 anonim válasza:
Rakd dobozba, és tegyél mellé egy almát, úgy elég hamar megpuhul. Van olyan recept, ami azonnal puha, én olyat szoktam, aminek kell 2-3 hét, hogy teljesen puha legyen.
7/9 anonim válasza:
En is most sütöttem elöször ... a titka ,hogy ki kell tapasztalni ,nem szabad túl sütni ..Egyébként én dobozba tette ,es egy fel almat mellé ... Igazaból nagyon nem erdekel ,azért sütottem,hogy majd a karacsonyfara akasztgassuk ;)
8/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudom a fàra akasztani, mert nem szurtam bele lyukakat sütés elött:-( de akkor vàrok, hàtha megpuhul!
2014. dec. 23. 08:03
9/9 anonim válasza:
En se szúrtam .. Eszembe se jutott . De tűvel át lehet szúrni , es cérna val felakasztani . Èn úgy csinálom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!