Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "ültetőkártyánk" mézeskalács szív lesz, mely egyben a köszönő ajándék is. Szeretnék egy kis papírkát rárakni csak nem tudom mit írjak rá?
Igen, túlpörgöd! :)
Ha a lagzi elején kapnak egy kártyát, minek még egy? (Mellesleg egy esemény kezdetén múlt időben lévő kártyát adni szerintem fura. "Örülünk, hogy eljöttél, de már mehetsz is", kb így hangzik :D )
Köszönjük, hogy megtiszteltél a jelenléteddel életünk e fontos napján. Kata és Misi
Lehet ültetőkártya és a köszönő ajándék kísérője is.
Felesleges a papír. A mézeskalácsot meg lehet enni, a papírt kidobják.
Nálunk sima ültetőkártya lesz, mi magunk fogjuk megcsinálni.
én is a dátum+nevek mellett voksolok.
Én úgy tudom elképzelni, hogy magára a mézeskalácsra meg a delikvens neve, és ahol össze van kötve a csomagoló anyag, ott egy kis szalagra írva a dátum+nevetek
Vagy a kalács hátuljára egy papír, ugyan olyan alakú, mint a kalács, és arra írva a nevetek+dátum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!