Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot kaphat egy esküvőn a vendég?
sok sok játékkal szeretnénk felpörgetni az esküvőnket, sok olyan lesz, amibe a játék végén mindig marad egy nyertes.
arra gondoltam, hogy akkor ő már nyerjen is valamit. legyen egy kosár, amibe szépen becsomagolt ajándékok vannak. persze csak apróság. a nyertes végül választ.
Sztem ez jó, mert így ők is kapnak valamit, nem csak mi ajándékot.
De milyen tárgyak lennének jók?
Én gondolok itt feliratos csokira ( itt nálunk van egy bolt, ahol lehet kapni vicces feliratú csokit )
kis üveg pezsgő.
sörnyitó, bornyitó.
légyszi ötleteket írnátok, ami jópofa, nem sértő, és apróság. köszönöm :)
Háát, nálunk egy játékra sem jutott idő, és nem volt üresjárat a lagzinkon...(ha nem akarnak táncolni, azt a részt szokták kitölteni)
Az ajándék amúgy mindig rövidital, gyerekeknek csoki szokott lenni..
Szerintem nem is kell más..
gyerekek nem lesznek, csak felnőttek, illetve fiatalok.
Neten olvastam még olyat, hogy vicces feliratú kötény, fakanál... ami ilyen vicces, de használható. vagy ez nagyon erőltet?
Szerintem is fura, és én nem azért adok nászajándékba pénzt, hogy számomra értéktelen, de amúgy drága vackokra költsétek, hanem, hogy valami szépet, nagyot tudjatok venni a házasságotokba.
Nekem a megvendégelés BŐŐŐŐVEN elég.
Most nem azért, vicces a pucér testes kötényke de vagy 2500 Ft...
Hidd el nem lesznek emiatt boldogabbak az emberek, nektek pedig pénzkidobás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!