Indukciós lapon, hogy lehet palacsintat sutni? Mi a titok?
Figyelt kérdés
Uj lakasba koltoztem ahol indukciós lap van, viszont (majdnem minden) de leginkabb a palacsinta folyamatosan odaeg. Mit tudnek tenni?2020. okt. 26. 16:45
1/5 anonim válasza:
Vedd lejjebb a fokozatot. Az indukciós kis fokozaton lassan melegszik be, de utána jól tartja. Ha magasra teszed hamar bemelegszik, de aztán úgy odaég minden ahogy van.
2/5 A kérdező kommentje:
A legalacsonyabb 6-os. Es azon van
2020. okt. 26. 20:54
3/5 A kérdező kommentje:
Nem indukciós, elektromos*
2020. okt. 26. 20:56
4/5 anonim válasza:
Az indukciós az elektromos egy fajtája. Ha pirosan világít amikor be van kapcsolva, akkor kerámia. Azzal az a baj, hogy ha állítod a fokozatot vagy kikapcsolod, lassan követi le, így könnyű odaégetni bármit. Az indukciós azonnal leköveti, de azon csak olyan edények használhatók amik indukciósak (ma már az edények 90%-a az), másmilyennel be se kapcsol.
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy hamarabb kész van mint eddig megszoktad. Nekem is indukciós van, az amerikai palacsintát ami vastagabb mint a hagyományos, kb egy-másfél percig szoktam oldalanként sütni. Apukám a gáztűzhelyen a vékony palacsintát tovább süti.
Próbáld meg hamarabb megfordítani mint amikor érzésed szerint átsülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!