Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerül sose olyanra...

Miért nem sikerül sose olyanra/hasonlóra a pizza házilag mint az éttermekben? Finom de megse közelíti? Mi a titok?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
konkrétan mi nem tetszik, miben más? A tészta, a az alap...
2012. aug. 27. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
A titok az azért titok, hogy senki ne tudja meg. Szóval várhatod a "titkot", de egy pizza szakács nem fogja elárulni a receptjét.
2012. aug. 27. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan sütőd, ami annyira süti a tésztát, mint a pizzériában.
2012. aug. 27. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Egy igazi pizzát kemencében sütnek, de legalább ipari sütőben.

A tésztát gondolom láttad már hogyan nyújtják :)

A tészta alapanyaga sem mindegy, azért nem hiszem hogy csak átlag konyhában fellelhető dolgok lennének benne.

2012. aug. 27. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Én rájöttem.Felhagytam a hagyományos pizzatésztával,mert rájöttem a Mi gyomrunknak nem az a jó,mint az olaszoknak...lényeg,hogy sok utánajárást és próbát követően Én ennél a receptnél maradtam meg (És most megosztom Veled a titkot,ami nagy szó Tőlem!!!!:) A tojás!)

[link]

Mert ugye a "rendes pizzatésztába" ez nem kell.Én mégis evvel a recepttel és evvel az összetevővel tudtam igazi számunkra finom tésztát összehozni.

S egyébként igen,a sütő is sokat számít!

Remélem értékeled a válaszom!

Jó étvágyat!

2012. aug. 27. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem sikerül;) Szerintem a titok a jól kidagasztott tésztában van, annak az állagában, ami inkább lágyabb kell legyen.A tészta egyszerű kenyértészta legyen, víz (kenyér)liszt, só, élesztő, pici olaj.nem szabad vastagra nyújtani, és a lehető legforróbb sütőben kell sütni.Én légkeveréssel 230 fokon sütöm.Nem azért de isteni a pizzám.:)
2012. aug. 27. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Asszem én is a sütő. Ismi pizzázik, semmi különleges. Ugyan abból nekem otthon nem olyan. A sütő a különbség csak. Nála ipari sütő, nálam meg mezei elektromos.:)
2012. aug. 27. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim válasza:
100%
A teszte a lelke. Egy csaj irt egy allitolag eredeti olasz receptet a blogjaban, es tenyleg isteni. Nem csak a teszta, a paradicsomszosz is fontos, a suritett paradicsom felejtos. A blog keresojeben ra lehet keresni hogy pizza, vagy margherita pizza. fozzunkolaszul.blogspot.com remelem nem szamit reklamnak, de tenyleg isteni, igazi olaszos receptjei vannak.
2012. aug. 27. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Eddig is tojással szoktam...lehet amiatt ég és föld a 2 tészta...
2012. aug. 28. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát Nekem meg mint mondtam a tojásossal lett olyan,mint egy pizzériás. Minőségibb minden tészta tojással az biztos.

De majd ha lesz kemencém hmmm...:)na majd abban még finomabb lesz a tészta!:P

2012. aug. 28. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!