Mi a jó melegszendvics titka?
Kinek mi ízlik....
én pl. ki nem állhatom a nyúlós trappistát - de van aki meg ezt imádja.
Én csípem azt a préseltet is, csak bele teszed amit szeretsz aztánk kb.: ennyi a titka.
Én szeretem a zöldséget mellé, föként paradicsomot(tudom, gyümölcs…) és a hagymát.
Minőségi alapanyagok + megfelelő arányok + megfelelő hőfok és sütési idő
Ha vacak az alapanyag, vagy nem friss, akkor cseszheted.
Olyan kenyér vagy bagett kell, ami nem túl vastag, nem rágós és nem esik szét csak úgy.
A szósznak elég sűrűnek kell lennie, hogy ne tegye szottyossá a kenyeret.
Itt ahány ház, annyi féle recept van. Van aki gomba párti, van aki a májra esküszik, van aki szereti ha paradicsomos, van aki a húspástétom jelleget preferálja.
Én speciel a gombás-májkrémeset szeretem, provance-i ízesítéssel.
A sajt meg olvadt, pirult a tetején, így nedvesen tartva a szószt. A sztenderd a mozzarella, vagy a trappista, de igazából bármilyen lágy sajtot tehetsz rá amit nem sajnálsz.
Van aki a sajtra rá még tesz paprika karikát, paradicsomot, lila hagymát, de ez is ízlés kérdése, mi nem szoktunk.
A
Ne süsd sokáig a sütőben, tegyél a kenyérre vajat.
Ha gázos sütőd van, akkor ne tedd nagyon lentre a rácsot, ha légkeveréses akkor meg full mindegy.
Én szeretem ha teljesen kiszárad és nyúlik a sajt.
Szóval nekem a sok, jó minőségű zsiros sajt és hogy alacsony lángon süssem sokáig a paninisütőben
Hogy ne mikróban legyen sütve hanem sütőben vagy hagyományos melegszendvicssütőben.
Hogy mi kerül rá, az meg egyéni ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!