Melyik melegszendvics sütő vált be a legjobban nektek?
Szeretnék venni egy melegszendvics sütőt hogy ne a nagy sutőbe keljen betenni a pár szelet kenyeret.
Pár helyen árulják azt a "retro" féle melegszendvics sütőt amire még én is emlékszem hogy nagyon jól ment viszont ezeket mostanában nagyon lepontozzák.
Kérlek küldjetek linket amennyiben tudnátok ajánlani valamit :)
Ez a fajta csak az a baj hogy ez a modern retro eléggé sokan panaszkodnak rá mert jóval gyengébb a minősség
Retro, csakis az.
De az eredeti 40 éves <3
Nekünk van ez a retró (de tényleg régi darab, azt nem tudom, hogy az újnak milyen a minősége, viszont az egész cucc egyszerű, mint a faék, nem értem, hogy lehet rosszul gyártani). Ritkán használjuk, néha eszünkbe jut és akkor három hétig mindenki melegszendvicset akar enni. Aztán eltesszük és fél évig porosodik, majd indul az egész elölről.
A másik, amit én szeretek, az a rácsukós típus, ami háromszög alakú melegszendvicseket készít. Ez a tapasztalataim szerint gyorsabb, valahogy kevesebb figyelmet igényel, és az este hazahozott maradék szendvicseket kiválóan föl lehet vele javítani (zsömlét meg bármilyen kenyeret bele lehet szuszakolni némi gyakorlattal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!