Milyen krémet raknak a melegszendvicsbe?
Figyelt kérdés
Büfékben ettem régen melegszendvicset,amire valamilyen hús vagy sonkakrémet raktak,érdekelne,hogy tudja e valaki,hogy mi ennek a krémnek a neve/márkája.2020. aug. 28. 20:10
2/10 anonim válasza:
Meg még régebben közönséges (konzerv) májkrémet
3/10 anonim válasza:
Büfékben sima májkrém+sajt, ez amolyan menzás verzió.
Normálisabb helyeken melegszendvicskrémet (bárhol kapható).
De házilag is lehet készíteni, húspástétomot, gombakrémet, zöldségeskrémet stb.
4/10 anonim válasza:
Változó... Sok esetben darált párizsiból készül
5/10 anonim válasza:
Mi nem teszünk bele szendvicskrémet. Én májkrémet teszek az enyémre, meg sajtot és paprikát aztán csókolom.
6/10 anonim válasza:
Retro igazi recept Szoky konyhája , tacasszal tette fel a szend.kremet . De sok helyen löncs stb sonkakonzervet nyomnak fel mustar margarin erős fűszerek kecsup ....
8/10 anonim válasza:
Nekünk saját, külön, családi melegszendvics receptünk van, csak azt szeretem.
9/10 anonim válasza:
Melegszendvicsből annyi variáns van, hogy nem győzöd egész életedben kipróbálni mindet.
Az én kedvencem a frissen füstölt csípős kolbász+ sajt. Szendvics sütőbe teszem, kenyérrel. A kolbász leve kissé átitatja a kenyeret.
10/10 anonim válasza:
Ahjjj nagyon szeretemmm
Nalunk az iskolában kati néni bufeje nagyon finomat csinált a felbe vagott kiflin en sem tudom mi volt ah a krem 🤨 szerintem a melegszendvics krem ossze volt keverve majkremmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!